Szerviz

Számítógép javítás

Számítógép szervizünk gyártó és típusfüggetlenül vállalja számítógépe hardveres és szoftveres szervizelését. Igény esetén házhoz megyünk a hibás készülékért vagy személyesen, számítógép szervizünkben van lehetőség leadni a készüléket egy előzetes időpont egyeztetés után.

Háztól – házig szolgáltatás igénylése: 06 20 405 3920
Szervíz Címe: 2510. Dorog. Radnóti utca 6.

Email: info@gepkiraly-pcszerviz.hu

KEZDJÜNK A TE SZÁMÍTÓGÉPEDDEL AZONNAL?

Lehetőség van a számítógép javításának azonnali megkezdésére is.
Sürgősségi díj ellenében garantáljuk, hogy a számítógéped lesz a következő szervizünkben.

RENDSZER TELEPÍTÉS:

Telepítjük az operációs rendszert a gépedre a megfelelő illesztő programokkal, driverekkel.

 

SZÁMÍTÓGÉP FELÚJÍTÁS:

Eljön a pillanat, amikor számítógépének teljesítménye már nem elég Önnek, de még nem kell teljesen új gépet vásárolnia helyette. Szakértőink a számítógép feltérképezése után, ismertetik Önnel a lehetőségeket és segítenek a választásban.

 

SZÁMÍTÓGÉP BEVIZSGÁLÁS:

Az általad tapasztalt és elmondott jelenségek figyelembe vételével átvizsgáljuk a számítógépedet, majd értesítünk a javítás áráról illetve a várható javítási időtartamról.

 

ADATMENTÉS HIBÁTLAN WINCHESTERRŐL:

Egy laptop winchestere 2-3 év alatt teljesen elhasználódhat. Javasolt időszakosan a vizsgálata. Az adatok mentése mindig javasolt.

 

SZÁMÍTÓGÉP VÍRUSIRTÁS:

A gépen található vírusokat  beépülő reklámprogramokat felkutatjuk és eltávolítjuk. Ezt követően felkészítjük a rendszert a támadások ellen.

 

TELJES RENDSZER TELEPÍTÉS ADATMENTÉSSEL ÉS VISSZAÁLLÍTÁSSAL:

A rendszer újra telepítése után sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy adataik (képek, dokumentumok, levelek) hiányoznak. Adat visszaállítás során igyekszünk ezeket a megszokott helyére visszaállítani.