IT üzemeltetés

Rendszergazda szolgáltatás

Üzemeltetés terén megoldást kínálunk, melyeket leginkább mikro-, kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk. Komplett megoldást nyújtunk számítógépek, kiszolgálók, és akár az egész IT infrastruktúra üzemeltetésére. Ha Ön stabil, megbízható, valamint folyamatosan jó sebességen működő eszközöket és informatikai rendszert szeretne, akkor olvasson tovább, mutatjuk hogyan tudunk segíteni!

 

Rendszergazda szolgáltatásunkat mikro-, kis- és középvállalkozások ajánljuk, akiknek fontos, hogy informatikai rendszerük naprakész és stabil legyen! Olyan vállalkozásoknak érdemes szolgáltatásunkat igényelni, akik több számítógéppel, több alkalmazottal dolgoznak, de az alkalmi informatikai problémák megoldására nem éri meg külön munkatársat foglalkoztatniuk, az informatikai rendszer karbantartását és felügyeltét pedig saját maguk nem tudják megoldani, vagy az nem lenne költséghatékony.

Rendszergazda szolgáltatásunk magában foglal olyan plusz funkciókat, mint a kiemelt rendelkezésre állás, és a folyamatos karbantartás, mely során az eszközöket személyesen is ellenőrizzük. Igény szerint weboldalát is karbantartjuk, az informatikai rendszer megbízhatóságának és gyorsaságának növelése érdekében javaslatokat teszünk. Természetesen vannak hibák, amelyek elkerülhetetlenek (pl. természetes elhasználódás). Probléma esetén lényeges, hogy a kialakult helyzetre ne napok múlva, hanem azonnal, vagy néhány órán belül reagálni lehessen. Ha baj van, rendszergazda szolgáltatásunk keretében gyors helyszíni rendelkezésre állást, telefonos segítséget nyújtunk Önnek és munkatársainak! A munkadíjak miatt pedig nem kell aggódnia, akármennyi hiba vagy kérés történik, nálunk egy havi FIX és tervezhető költséggel számolhat!

Szolgáltatás Listaár
Rendszergazda szolgáltatás asztali / mobil számítógépre havonta: 6 000 Ft  / db
Rendszergazda szolgáltatás weboldalára (opcionális): Egyedi ajánlat
Korlátlan telefonos és távsegítség (rendszergazda szolgáltatás esetén): INGYENES
Havi 1db helyszíni / ütemezett karbantartás (rendszergazda szolgáltatás esetén): INGYENES
Helyszíni kiszállás és problémamegoldás (rendszergazda szolgáltatás esetén): INGYENES
Normál rendelkezésre állási időszak: Munkanapokon 8 – 20 óráig
Extra rendelkezésre állási időszak  0-24 Egyedi ajánlat

Ügyfélszolgálat céges ügyfeleknek: 06 20 294 0945
E-mail: 2510. info@gepkiraly-pcszerviz.hu